Om mig

Alexander Hohler fra Danscale Allerede som lille dreng på fire år elskede jeg at bygge de kendte modelhuse fra HELJAN til min gamle MÄRKLIN-bane. Dengang kunne disse modelhuse købes i ethvert supermarked under varemærket PRIMEX, som var en datterselskab af MÄRKLIN.

Mit interesse for danske jernbaner, danske huse og dansk arkitektur udviklede sig mere og mere, som resulterede i, at jeg besluttede mig for at studere dansk på Hamborg universitet. Studiet blev afsluttet i 2013 med en speciale om danske stationsbyer og deres fysiske strukturer.

Parallelt med studierne begyndte jeg at opbygge et lille firma ved navn DANSCALE, der skulle producere modelbanetilbehør med fokus på det danske marked. Det er mit formål at producere modelhuse og andet tilbehør, som ingen anden laver, og i den absolut bedste og højeste kvalitet, man kan tænke sig.

Jeg er en perfektionist og jeg er kun tilfreds, hvis alle mine kunder er tilfredse. Der gør jeg absolut alt for og jeg håber, at I alle sammen synes godt om mine produkter.

Tak til alle partnere, venner og ikke mindst til min familie, som hjælper og støtter mig til at realisere drømmen om danske modelhuse og drømmen om DANSCALE.

Comments are closed.